STAP 1

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld, nemen we contact met je op voor het inplannen van een proefsessie, waarin je Mental Core kunt ervaren.

Na deze proefsessie, waarin veel gebeurd, laten we je eerst naar huis gaan om dit te laten bezinken, alvorens je een keuze maakt om een volledig traject aan te gaan.

De volgende dag horen wij graag of je wel of niet een traject aangaat.

STAP 2

Als je ‘ja’ hebt gezegd tegen een Mental Core traject van zes weken, heb je de optie om één aparte afspraak te maken voor het invullen van het Mentaal plan. Tijdens deze afspraak krijg je begeleiding bij het zo duidelijk mogelijk opstellen van je doel.

Dit Mentaal Plan krijg je van ons tijdens deze afspraak.

Maak je geen gebruik van deze optie omdat je al heel duidelijk weet waar je aan wilt werken, dan krijg je dit Mentaal Plan tijdens de eerste sessie in de sportzaal.

‘Een helder doel, doet gericht trainen!’

STAP 3

Je wordt zes weken achter elkaar ingepland voor één uur in de week fysiek Mental Core in de sportzaal. Hier start de ‘drie op één’ - coaching en zetten de coaches oefeningen neer die gebaseerd zijn op jouw doel. Na elke sessie vul je de reflectie vragen in, deze staan in het Mentaal plan en kun je naar ons toe mailen.

De zesde sessie van het traject is de afsluiting, hierin zit ook de evaluatie van het traject.

STAP 4

We vragen van je om een half jaar na de sessies zelf weer contact met ons op te nemen om te laten zien/horen hoe het met je gaat. Eventueel zit daar nog een sessie aan gekoppeld mocht dat gewenst zijn.

Mocht je na het traject vragen hebben, vast lopen of iets willen delen, staan wij daar altijd open voor! We vinden het altijd leuk om met deelnemers in contact te blijven.

Doordat wij onder WIJ Groningen vallen, kunnen wij dit traject kosteloos aanbieden. Daartegenover staat dat wij volledige commitment verwachten van onze deelnemers en dit ook nadrukkelijk nastreven. Dit zullen wij nader toelichten in de proefsessie.